Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Litchi Uzgoj

Što je ličitomat i kako izgleda. 24 Prosinac 2007 u 1610.


Kako Uzgojiti Nar Iz Semena Youtube Fruit Seeds Apple

Podrijetlom su iz južne Kine.

Litchi uzgoj. Botanika latinsko ime. Rambutan je tropsko voće koje spada u porodicu Sapindaceae zajedno sa Dimocarpus Longan i Litchi Chinensis. Spada u porodicu Sapindaceae.

Zbog žute boje veoma lepo izgleda u salatama. Liči Litchi chinensis eng. Sunce vrsta tla.

Plodovi rastu na drvetu u tropima i imaju slatko-kiseli okus. Cijena 7 kn 1 Pošalji poruku Veleprodajna. Sve o bodljikavoj rajčici i uzgoju pročitajte na ovoj poveznici.

Bodljikavi paradajz Litchi - veoma retka sortaBiljka može da dostigne visinu od 130 do 170 cm. Poreklom je iz jugoistočne Azije a u Kini se uzgaja više od 2000 godina. 2Uzgaja se uz dugu pritku.

2Litchi chinensis - liči. Ovo je biljka srodnik rajčice zato se naziva rajčica mada po izgledu nije baš jako slična rajčici. Zemlje u kojima ga nalazimo su China India Madagascar Nepal Bangladesh Pakistan Taiwan Vietnam Indonesia Thailand the Philippines Southern Africa i Mexico.

Okus zdrava svojstva domaći uzgoj. These are delicious and easily one of Amandas new favorite fruits. Voće stabla ličike Litchi chinensis koje se naziva i kineski litchi član je porodice Sapindaceae.

Zove se i lisica kineska šljiva liji ili laysi. Podrijetlom je iz Srednje Amerike biljka dobro raste u našim zemljopisnim širinama i donosi puno plodova. Podrijetlo mu je iz Južne Kine.

Mogu niknuti ali neće biti ploda. Bodljikava litchi rajcica - veća OBITELJ BILJAKA. Lychee se često naziva - kineska šljiva.

A na Tajlandu postoje čak i festivali posvećeni ovom voću. Some Wiki InfoThe fruit is orange to yellow colored with small light markings. Ova sorta je pokrivena bodljicama.

što Što su liči. Liči Litchi chinensis rambutan Nephelium lappaceum i longan Dimocarpus longan spadaju u porodicu Sapindaceae. Postoje dokumentarni dokazi da je takva biljka uzgajana u Kini već u drugom stoljeću prije Krista.

Prva knjiga napisana o voću bila je posvećena upravo ličiju. Litchi Liči rajčica Otporna na bolesti i štetočine Domaće sjeme. Vrlo je bodljikava a plodovi su veličine trešnje pa i.

Danas se takva biljka uzgaja u svim zemljama jugoistočne Azije. Lychee je jos jedno tropsko i subtropsko voće koje bi se moglo uzgajati kod nas. 20Liči ili azijska trešnja Litchi chinensis je spororastuće ukrasno zimzeleno drvo koje može da dostigne visinu od devet do 12 metara.

Liči rajčica je i dalje rijetkost na našim geografskim širinama. Jestivo voće sadnja i uzgoj otpornost. Nije izdržljiva raste samo u suptropskoj zoni reunion izloženost.

Prirodni izvori vitamina C askorbinska kiselina liči plodovi pripadaju VII temeljnoj skupini namirnica. U proizvodnji se baziramo isključivo na prirodnoj prihrani biljaka kao što su npr. Solanaceae Sve o bodljikavoj rajčici i uzgoju pro.

Bodljikava litchi rajcica manja. Uzgoj ličinke rajčice - prava egzotika u domaćem vrtu. Liči rambutan i longan.

Azijska trešnja vrlo omiljeno voće u Kini gde se inače i uzgaja već preko 4000 godina. Prije jela bobica preporučujemo vam da proučite sastav i svojstva kineskih lišaja o čemu ćete saznati iz našeg članka. Razmnožava se sjemenkama a bolje se sorte razmnožavaju cijepljenjemZbog svog oblika i visine nisu pogodni za uzgoj u loncima i staklenicima.

Hvala 0 Citiranje Odgovor Tema. Liči također pisani liči na engleskom jeziku liechee liche lizhi ili li zhi ili lichee plod je istoimene egzotične biljke obitelji Sapindaceae - isto kao i drveće okusa - rod Litchi i specie chinensis. Solanum sisymbriifolium NARODNI NAZIV.

Danas je rasprostranjena širom sveta uglavnom po. Sjeme iz naše ponude je domaći uzgoj.


Pin Em Horta


Pin On Girls Dresses


Le Litchi Est Un Fruit Festif Regorgeant De Vitamines Disponible De Novembre A Janvier Il Est Souvent Lie Aux Fetes De Plante Plante Interieur Faire Soi Meme


Pin On Saksijsko Cvece


Pin Em Minha Pasta


Post a Comment for "Litchi Uzgoj"